Persoonlijke begeleiding

Grote veranderingen in je leven, verlies van een dierbaar iemand, van gezondheid, werk wat niet meer passend voelt, moeilijk lopende relaties op je werk of in je privé leven, een gevoel van opgejaagd zijn. Kortom je bent op één of meerdere fronten niet in balans.

Tijdens persoonlijke begeleiding ga je aan de slag met jezelf. Met je gedachten, je gevoel en je gedrag. Wat maakt dat je doet wat je doet? Waarom doe je wat je eigenlijk niet wilt? Of doe je juist niet wat je eigenlijk wel wilt? Welke patronen en gedachten liggen hieraan ten grondslag en hoe zou je die kunnen beïnvloeden? Uitgangspunt hierbij is dat je precies goed bent zoals je bent, dat er niets weg hoeft van de kwaliteiten die je hebt, maar dat het in sommige situaties wellicht handig is om andere keuzes te maken.

We gaan aan de slag met concrete doelen en zorgen er samen voor dat die ook daadwerkelijk omgezet worden in actie. Graag werk ik vanuit het systemisch perspectief waarbij we kijken naar het systemen waaruit jij voortkomt, waarin jij je beweegt en hoe dat van invloed is op je keuzes en overtuigingen van vandaag de dag. Vanuit het lijf, zonder het hoofd te verliezen.

Een persoonlijk begeleidingstraject begint met een intake. Tijdens de intake kijken we over en weer of het klikt, bespreken we waar je nu staat en waar je naar toe zou willen en hoe we daarin samen zouden kunnen oplopen. Mijn pad naast het jouwe, ieder op eigen benen.

 

Ik werk volgens de ethische code van Phoenix en ben ik lid van de branchevereniging NOBCO en EMCC

© fotografie: Leonne van Wijck